WELDRA NIEUWE WEBSITE VOOR KFC LINT

Beste sportvrienden,

Binnenkort kunnen jullie genieten van een nieuwe website voor KFC Lint. Het wordt een moderne website, compatibel met elk type toestel. We werken er hard aan om deze website online te krijgen vóór de start van het nieuwe seizoen.
Ondertussen blijft de huidige website toegankelijk.

GEZOCHT! Trainer U8

KFC Lint is nog op zoek naar een trainer voor categorie U8!
Ben je een enthousiast, gemotiveerd persoon, dan ben je misschien wel diegene die we zoeken.
Indien je interesse hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met:

• Jeugdcoördinator Kurt Gladines:0477/99 81 13 of via mail kurt.gladines1@telenet.be

JEUGDTORNOOI U12 EN U13 KFC LINT

Zondag 23 augustus 2020 jeugdtornooi voor categorie U12 & U13
De wedstrijden ( 8 tegen 8) worden in de voormiddag afgewerkt.
Er worden slechts 6 ploegen per categorie toegelaten, dus snel inschrijven is de boodschap.
Het tornooi is een mooie gelegenheid om het nieuwe seizoen 2020-2021 voor te bereiden.

De wedstrijden worden gespeeld op het A-terrein en op het NIEUWE KUNSTGRASVELD MET KURK!
Uiteraard hopen wij op de aanwezigheid van de clubs op wiens tornooien KFC Lint het vorige seizoen aanwezig was.

Uitstel Jaarlijkse Algemene Vergadering KFC Lint vzw

Bericht aan de stemgerechtigde leden vzw KFC Lint:

De Raad van Bestuur van KFC Lint vzw heeft in haar zitting van dinsdag 9 juni beslist om de jaarlijkse Algemene Vergadering uit te stellen naar DONDERDAG 3 SEPTEMBER 2020 OM 19.00 UUR en dit wegens de huidige coronacrisis.
Dit bericht geldt als officiële bekendmaking aan alle stemgerechtigde niet-spelende leden van de vzw KFC Lint.

Volg hier de werken aanleg kunstgras.

Volg hier de werken aanleg kunstgras.

De werken voor de aanleg van het kunstgrasveld zijn gestart op maandag 8 juni 2020. Via foto's in attachments kunnen de werken opgevolgd worden.

Kunstgrasveld en LED-verlichting op KFC Lint: Eindelijk!

Het is realiteit! Voetbalclub KFC Lint is enorm verheugd te kunnen melden dat we bij de start van het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 over een kunstgrasveld kunnen beschikken. Het kunstgrasveld wordt aangelegd door een cofinanciering tussen KFC Lint vzw en het gemeentebestuur Lint.
Gelukkig heeft de corona COVID-19 LOCKDOWN geen roet in het eten gestrooid en hebben we het dossier nog tijdig rond gekregen.

Nieuwe TVJO-jeugdcoördinator voor KFC Lint

Vanaf volgend seizoen verwelkomen we Kurt Gladines als nieuwe jeugdcoördinator. Kurt heeft jarenlange ervaring als jeugdtrainer, waarvan 6 seizoenen bij KFC Lint (U9 tot U11 provinciaal)) en nadien 5 seizoenen bij KFC Duffel ( U10 t.e.m. U17 provinciaal). Kurt is zeer gemotiveerd om dit nieuw engagement op zich te nemen.Zijn spelersloopbaan is verspreid over 27 jaar , voetbalde in de jeugdreeksen van KFC Duffel, het beloftenelftal van Germinal-Ekeren en speelde achtereenvolgens in de eerste elftallen van K.Kontich FC, FC Walem en RB Elzestraat.

GEEN HEROPSTART VOETBALTRAININGEN OP KFC Lint

Niettegenstaande de Nationale Veiligheidsraad beslist heeft dat vanaf maandag 18 mei 2020 voetbalclubs terug trainen in open lucht mogen organiseren, mits naleving van de voetbalspecifieke voorwaarden, heeft KFC Lint toch beslist hier niet op in te gaan.
De reden hiervoor is dat momenteel drie van onze terreinen (A - C en Duiveltjesvelden) opnieuw zijn ingezaaid en het B-terrein wordt klaargemaakt voor de aanleg van kunstgrasterrein en installatie nieuwe LED-verlichting.

Blijf toch vooral individueel sporten en houd het gezond!

TRASFERNIEUWS KFC LINT

Wegens het coronavirus en de maatregelen daar omtrent werd de voetbalcompetitie noodgedwongen definitief stilgelegd. Hierdoor werd de kans voor KFC Lint ontnomen om via de eindronde te kunnen promoveren naar 3de provinciale. Door de fusie echter van FC Mariekerke en KVS Branst bestaat de mogelijkheid nu dat KFC Lint volgend seizoen toch nog in 3de provinciale kan aantreden. Tegen 11 mei 2020 zal hierover definitief duidelijkheid zijn. Onze club blijft enthousiasme en vertrouwen uitstralen, dit is ook te zien aan het feit dat er geen vertrekkers te melden zijn.

Doe nu mee met Café Solidair en steun KFC Lint!

In deze coronatijden is het eens zo belangrijk om solidair te zijn met elkaar. Daarom creëerde Alken-Maes het online café, Café Soldair.Hier kan je de kantine van jouw favoriete voetbalclub helpen om deze moeilijke periode te overbruggen.

- Hoe werkt het?

Syndicate content