Bescherming persoonlijke gegevens clubleden

Beste leden, beste ouders,

Zoals u wellicht vernomen heeft, heeft de Europese Commissie in 2016 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), beter bekend als de GDPR, goedgekeurd. Deze verordening werd in het leven geroepen ter bescherming van persoonlijke gegevens in een groeiende digitale wereld en treedt effectief in voege op 25 mei 2018.

Vanuit onze club KFC Lint nemen wij alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke gegevens die wij beheren zo goed mogelijk, en met inachtneming van de wettelijke vereisten, beschermd worden. Dit vereist een verantwoord beheer van persoonsgegevens, met inbegrip van afdoende technische en organisatorische maatregelen om de beveiliging van persoonsgegevens te garanderen.
In bijlage kunnen jullie een brochure vinden die de basisprincipes van de GDPR behandelt in 10 vragen en antwoorden vanuit het perspectief van de voetbalclubs. Deze brochure probeert bondige antwoorden te bieden op de meest pertinente vragen en heeft als doel onze club, samen met haar leden en ouders, op weg te zetten naar een doordacht en afdoende beschermd gegevensbeheer.

AttachmentSize
Addendum Extranet.pdf398.47 KB
Brochure VoetbalVlaanderen.pdf1.29 MB