Wegens het Coronavirus COVID-19 heeft Voetbal Vlaanderen beslist om alle voetbalwedstrijden ( competitie EN vriendschappelijk) van 1ste elftallen , reserven en jeugd UIT TE STELLEN met onmiddellijke ingang en dit tot en met 3 april 2020.
Het is daarnaast ook TEN STRENGSTE VERBODEN voor de clubs om trainingen te organiseren tijdens deze periode.
Over het verdere verloop van de competitie is op dit moment nog geen informatie ter beschikking.Zodra hierover meer geweten is zullen wij dit dan ook via dit kanaal publiceren.
Wij raden tevens iedereen aan om de maatregelen en de adviezen die de verschillende overheden verspreiden zo goed mogelijk op te volgen en toe te passen. U kan ook meer informatie vinden op de website van de gemeente Lint aangaande tijdelijke en preventieve maatregelen om het Coronavirus in te dijken

https://www.lint.be/nieuwsdetail/1500/13032020—tijdelijke-en-preventie…

Met sportieve groeten,
De Raad van Bestuur van KFC Lint