In deze coronatijden is het eens zo belangrijk om solidair te zijn met elkaar. Daarom creëerde Alken-Maes het online café, Café Soldair.Hier kan je de kantine van jouw favoriete voetbalclub helpen om deze moeilijke periode te overbruggen.

– Hoe werkt het?
Op de website www.cafesolidair.be kan je vanaf vrijdag 20 maart, 17 uur, KFC Lint vzw (voetbalkantine)steunen door zoveel pintjes bestellen als je wilt. Je kan daarbij kiezen om de bestelde pintjes na de heropening op te drinken op café. Of, indien je beseft dat 30 pintjes alleen opdrinken een beetje te ambitieus is, kan je ook pintjes doneren bij wijze van steun.

De campagne gaat uit van een pay-it-forward principe. Eenmaal de betaling dan bevestigd is, wordt het bedrag overgemaakt aan de café-uitbater zodat jouw stamcafé wat extra zuurstof krijgt om de volgende weken te overleven. Jij krijgt vervolgens een voucher om je aangekochte pintjes later ter plaatsen op te drinken.
Een klein gebaar dat voor ons een groot verschil maakt!

En ook Maes draagt graag zijn steentje bij!
Daarom schenken zij per café de eerste 400 bestelde pintjes gratis! Zo krijgt onze club een duwtje in de rug zodra het terug opengaat.
En in de tussentijd, blijf in uw kot, draag zorg voor elkaar en kom gerust nog eens langs in Café Solidair. Santé!