Wegens het coronavirus en de maatregelen daar omtrent werd de voetbalcompetitie noodgedwongen definitief stilgelegd. Hierdoor werd de kans voor KFC Lint ontnomen om via de eindronde te kunnen promoveren naar 3de provinciale. Door de fusie echter van FC Mariekerke en KVS Branst bestaat de mogelijkheid nu dat KFC Lint volgend seizoen toch nog in 3de provinciale kan aantreden. Tegen 11 mei 2020 zal hierover definitief duidelijkheid zijn. Onze club blijft enthousiasme en vertrouwen uitstralen, dit is ook te zien aan het feit dat er geen vertrekkers te melden zijn. Alle spelers hebben bijgetekend en de kern wordt tevens uitgebreid met twee flankspelers.

Voorlopige lijst van inkomende spelers:

• 20 jarige Yassine EL BOUDAKHANI,flankaanvaller – Komende van K. Kontich FC
• 22 jarige Thomas VAN SOOM,flankaanvaller – Komende van K. Kontich F