Vanaf volgend seizoen verwelkomen we Kurt Gladines als nieuwe jeugdcoördinator. Kurt heeft jarenlange ervaring als jeugdtrainer, waarvan 6 seizoenen bij KFC Lint (U9 tot U11 provinciaal)) en nadien 5 seizoenen bij KFC Duffel ( U10 t.e.m. U17 provinciaal). Kurt is zeer gemotiveerd om dit nieuw engagement op zich te nemen.Zijn spelersloopbaan is verspreid over 27 jaar , voetbalde in de jeugdreeksen van KFC Duffel, het beloftenelftal van Germinal-Ekeren en speelde achtereenvolgens in de eerste elftallen van K.Kontich FC, FC Walem en RB Elzestraat.
Kurt beschikt over een trainersdiploma Initiator voetbal/getuigschrift C en diploma Instructeur B.
In zijn taak als TVJO begeleidt en ondersteunt hij onze jeugdtrainers, afgevaardigden en wedstrijden van KFC Lint met als doel elke jeugdvoetballer optimaal op te leiden dankzij onze prima jeugdwerking. De doelstelling is om te trachten zoveel mogelijk jeugdspelers te laten doorstromen naar het eerste elftal van KFC Lint
De afgelopen jaren vervulde Kris Ruymaekers met veel enthousiasme de functie van TVJO-jeugdcoördinator bij onze club, maar recentelijk had hij aangegeven de fakkel te willen doorgeven. Hij blijft weliswaar bij KFC Lint en zal als trainer van ons beloftenelftal een nieuwe uitdaging aangaan.
Het bestuur van KFC Lint wenst zowel Kurt als Kris bijzonder véél succes toe in hun nieuwe functie.