Aangezien het Overlegcomité van afgelopen vrijdag duidelijk maakte dat er voor 1 maart geen versoepelingen zullen komen, heeft de crisiscel van de KBVB/VV vandaag beslist om de stekker uit het amateurvoetbal te trekken.  Dit betekent dat in de lagere reeksen de competities worden stopgezet en als blanco worden beschouwd. De rangschikkingen worden geannuleerd en er zullen geen kampioenen noch sportieve stijgers of dalers worden aangeduid. Jeugdvoetbal tot en met U13 blijft wel nog mogelijk. maar hierover ( buitenschoolse activiteiten onder de 13 jaar) wordt waarschijnlijk de komende dagen een standpunt ingenomen. Bedoeling is om op het overleg van dinsdag 26/01 een gezamenlijk Vlaams voorstel voor te leggen over indoor – en outdooractiviteiten. Zodra we over de -13 jarigen meer informatie hebben, zullen we de betrokken trainers van U13 t.e.m. U6 inlichten. Voorlopig kan er dus vanavond nog wel getraind worden door de -13 jarigen.