Mosselfestijn KFC Lint – Takeaway op zaterdag 28 en zondag 29 november 2020

Mosselfestijn KFC Lint – Takeaway op zaterdag 28 en zondag 29 november 2020:

Door de coronacrisis werden alle activiteiten binnen onze club noodgedwongen op een laag pitje gezet. Zo dienden we ook ons jaarlijkse mosselfestijn te annuleren. Maar niet getreurd,  in de plaats daarvan, voorziet KFC Lint een TAKEAWAY of afhaal tijdens het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 november 2020.

KFC Lint is, net als zoveel andere vzw’s afhankelijk van de inkomsten van zo’n activiteiten om projecten te kunnen uitvoeren. Het is een broodnodige financiële aanvulling op onze ledenbijdragen, subsidies en sponsoring. Wij hopen dan ook op een massale belangstelling voor onze takeaway.

De mosselen worden samen met de groenten aangeboden is een plastiek box met deksel. Ook de vol-au-vent zit in een verpakking die in microgolf kan opgewarmd worden. Frietjes kunnen we dit jaar niet aanbieden, daarvoor zal je eventueel zelf moeten zorgen.

Bestellen van de takeaway kan tot woensdag 25 november door onderstaand je naam, adres en  keuzes in te vullen en daarna terug te mailen aan inge.devits@telenet.be . Je kan ook via whatsapp of sms bij haar terecht op 0486/36.12.10. Vergeet ook niet aan te duiden op welke dag en uur je de bestelling wenst af te halen.

De bestelling is pas volledig als ook het verschuldigd bedrag is overgemaakt op de zichtrekening van KFC Lint.

Alvast bedankt voor jullie steun!