Lidgelden

Lidgelden Seizoen 2022 – 2023:

Wegens het coronavirus en de maatregelen daar rond werd de voetbalcompetitie alweer noodgedwongen, eerst voorlopig daarna definitief stilgelegd. Sommigen onder jullie hebben maanden niet gevoetbald.  Hopelijk kunnen we het nieuwe seizoen beginnen en zonder problemen afwerken in 2023.

Het nieuwe seizoen wordt dus een hele uitdaging vooral op financieel vlak. Vermits we een pak minder inkomsten hebben gehad en onze vaste kosten wel doorliepen kijken we toch enigszins voorzichtig naar de toekomst.

We zien als Bestuur van KFC Lint wel in dat het heel ongepast zou zijn om voor volgend seizoen voor het lidgeld weer de volle pot te vragen voor alle categorieën die heel wat maanden niet getraind hebben. Daarom zitten er grote verschillen in het lidgeld. Kijk dus voor dit seizoen goed na in welke categorie je je inschrijft. Gelieve dit duidelijk aan te duiden bij de betaling.

Waarom hanteren we andere lidgelden per categorie? De debutantjes spelen geen echte competitie en dus ook minder matchen. Bovendien worden hun trainingen bij zeer slecht weer, sneller afgelast. De onderbouw (U7-U13) betaalt ook minder lidgeld omdat de spelers hun trainingsbal niet mee naar huis krijgen (die blijft op de club) en er voor deze reeksen ook geen officiële scheidsrechters zijn en betaald moeten worden.

Bedragen lidgeld:

 • Beginnertjes zonder competitie
  Geboortejaar 2017 of later
  € 125,00
 • Debutantjes: U6
  Geboortejaar 2016
  € 205,00
 • Onder- en middenbouw: U7-U13
  Geboortejaar 2015 (U7); 2014(U8), 2013 (U9), 2012 (U10), 2011 (U11), 2010 (U12) en 2009 (U13)                                                                                                                                                € 240,00 ( enkel voor reeds aangesloten leden vorig seizoen )
 • Bovenbouw: U15-U17
  Geboortejaar 2008 -2007 (U15) en 2006-2005 (U17)
  € 250,00 ( enkel voor reeds aangesloten leden vorig seizoen )

NIEUWE AANGESLOTEN LEDEN BETALEN LIDGELD + ééNMALIG 25,00 EURO VOOR INSCHRIJVING !

Als je meerdere kinderen inschrijft, kan je voor het tweede, derde, … kind telkens € 20 van het desbetreffende lidgeld in mindering brengen.

Omdat er steeds meer spelertjes de weg naar onze club vinden, zijn we genoodzaakt om een stop op de inschrijvingen te zetten. De betaling van het lidgeld bevestigt jullie inschrijving.

Lidgeld:     Rekeningnummer BEO Bank BE44 9501 0648 7945

Met dit lidgeld worden volgende zaken betaald:

 • Aansluitingskosten bij Belgische Voetbalbond
 • Solidariteitsbijdrage bij deze Bond
 • 1 drankbonnetjes na elke thuiswedstrijd
 • Sportmateriaal, trainers onkosten, onderhoud van de terreinen en kleedkamers
 • Water, gas en elektriciteit
 • Kousen, regenvest, trainingsvest
 • De club stelt ballen ter beschikking om te trainen: vanaf U12 gaat de bal mee naar huis, tot en met U11 blijft de bal op de club.

Uiterste datum van betaling lidgeld is dus 01/09/2022. De betaling kan gebeuren via je bank of via homebanking met vermelding van de naam van de speler en leeftijdscategorie.

Denk erom, lidgeld niet betaald is niet trainen en niet spelen

Terugbetaling deel lidgeld door ziekenfonds ! MAAK HIER GEBRUIK VAN !

De ziekenfondsen geven, één maal per kalenderjaar, een tussenkomst op het lidgeld van een sportclub. Je kan via onze website de aanvraagformulieren van alle ziekenfondsen vinden. Download het formulier van uw ziekenfonds, vul de nodige gegevens in en bezorg het nadien aan de club voor een handtekening en stempel. Breng of mail het daarna aan je ziekenfonds. Zo simpel is het om te besparen op het lidgeld. Gewoon doen!

Aanvraagformulieren mutualiteiten:

VNZ: VNZ _ Aanvraag terugbetaling lidgeld sportvereniging

CM: CM _ Aanvraag terugbetaling lidgeld sportvereniging

DE VOORZORG: De Voorzorg _ Aanvraag terugbetaling lidgeld sportvereniging

LM: LM _ Aanvraag terugbetaling lidgeld sportvereniging

OZ: OZ _ Aanvraag terugbetaling lidgeld sportvereniging