VISIE 2027

De voetbalclub KFC Lint heeft de visie om een geheel te vormen tussen de jeugdwerking en senioren.

Om deze doelstellingen te bereiken streven we naar goed bestuur en dito infrastructuur om de aantrekkingskracht van KFC Lint te verhogen.

De jeugdwerking loopt van U6 tot en met U17. Alle ploegen werken volgens dezelfde visie zoals beschreven in ons jeugdbeleidsplan. We proberen om zoveel mogelijk jeugdploegen te laten begeleiden door opgeleide trainers waarbij niet alleen voetbal belangrijk is, maar ook attitude en fairplay. Fairplay is uiteraard ook belangrijk binnen alle geledingen van de club, zoals begeleiders, bestuursleden, vrijwilligers en ouders.

KFC Lint speelt momenteel gewestelijk voetbal maar het blijft de intentie om in de toekomst het provinciaal label van Voetbal Vlaanderen te behalen zodat onze jeugd, na een goede opleiding, de overstap kan maken naar ons eerste elftal.

Een goede infrastructuur is voor KFC Lint de sleutel voor een goede werking. De aanleg van ons kunstgrasveld met bijhorende ledverlichting was een grote stap in die richting en we zullen blijven werken aan de verbetering van ons patrimonium.